Aeroportul din Sibiu a ajuns pe locul 3 in topul aeroporturilor europene cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an

Aeroportul International Sibiu ocupa locul trei in topul aeroporturilor din Europa cu trafic sub cinci milioane de pasageri pe an. 
Potrivit celor mai recente date statistice pentru anul 2018 prezentate de Airports Council International Europe – ACI EUROPE in raportul publicat in luna februarie 2019, Aeroportul International Sibiu s-a clasat pe pozitia 3 in topul aeroporturilor din Europa cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an care au inregistrat cele mai mari cresteri de trafic in 2018.
Cresterea de 32,2% pozitioneaza aeroportul din Sibiu inaintea aeroporturilor din Vilnius (Lituania) si Memmingen (Germania). 
Aeroportul International Sibiu s-a clasat pe aceeasi pozitie in topul aeroporturilor cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an si pentru semestrul 2 al anului 2018, inregistrand o crestere de 51,6% a traficului de pasageri, raportat la aceeasi perioada a anului 2017. Informatiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Source: Profit

EN RO