Accor deschide in 2023 hotelurile din Sibiu, sub brandurile Mercure și ibis Styles

Accor a semnat un acord de management cu compania romaneasca Compa S.A. Sibiu, pentru operarea unei structuri combo de doua hoteluri, sub marcile Mercure si ibis Styles. Deschiderea celor doua hoteluri este estimata pentru 2023.

Unitatile vor fi amplasate pe Bulevardul Victoriei pe locul fostei fabrici Arsenal.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va avea 121 de camere, o sala de evenimente generoasa si 4 sali de conferințe de dimensiuni diferite, un restaurant, un lobby bar si un lounge, o zona SPA cu piscina interioara de 100 mp si o sala de fitness complet echipata. Facilitațile vor fi accesibile atat oaspeților hotelului, cat si localnicilor. In incinta va fi disponibila si o parcare exterioara.

Amplasat intr-o fosta cladire industriala, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere si, totodata, va dispune si de un spațiu dedicat copiilor.

Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puțin de 10 minute distanța de centrul istoric al orasului, intr-o zona extrem de apreciata pentru verdeața si liniste. Acestea ofera un punct de pornire excelent pentru explorarea Sibiului si a imprejurimilor sale pitoresti.