Accor deschide 2 noi hoteluri in Bucuresti sub brandurile Tribe si Adagio

Grupul hotelier francez Accor are in plan deschiderea a doua unitati, sub brandurile Tribe si Adagio, amenajate in cadrul aceleasi cladiri, in zona Basarab din Bucuresti. Investitia se ridica la 50 mil. EUR in tot complexul. Cele doua hoteluri vor fi deschise in 2024.

Viitoarele hoteluri vor fi localizate in cadrule complexului de lifestyle NestA Basarab.

Tribe este cel mai nou brand de lifestyle al Accor, care se dezvolta rapid in toata Europa, fiind pozitionat ca lider in sectorul luxului accesibil. Noul hotel va avea 85 de camere si este creat pentru oaspeti si localnici, oferind un restaurant, un bar cu terasa exterioara, un spatiu multifunctional care poate fi impartit in sali de intalnire  separate si parcare subterana. De asemenea, in cadrul hotelului va exista si o piscina, o zona de wellness si o sala de fitness, care vor fi accesibile atat pentru clientii hotelului, cat si pentru comunitatea locala.

Aparthotelul Adagio va avea 115 camere si apartamente, un living care functioneaza ca receptie si lobby, o zona pentru micul dejun, spalatorie automata pentru oaspeti si propria parcare privata subterana. Adaugio este conceptul pentru cei care cauta confortul unui apartament cu servicii hoteliere.

EN RO