Accor a semnat un acord de management pentru un nou hotel sub brandul ibis

Compania hotelieră Accor a semnat un acord de management cu Alexandra Residence Design, pentru un hotel de 144 de camere sub brandul ibis.

Noul hotel va fi situat în apropierea viitorului Terminal 2 al Aeroportului Internațional Henri Coandă din București.

Pe data de 24 iunie, grupul Accor și Alexandra Residence Design au semnat un accord de management pentru deschiderea unui hotel ibis în Tunari. Noul hotel este situate pe strada Washington, nr. 1, în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde se va construi Terminalul 2, împreună cu ultima stație a trenului rapid ce se află deja în construcție.

Viitorul hotel ibis va face parte dintr-un complex multifuncțional, din care va face parte un centru SPA și de wellness și un spațiu de evenimente de aproximativ 1.000 mp, destinat să găzduiască diferite evenimente corporate sau private, de la evenimente sportive la concerte și reuniuni sociale. Cele două clădiri vor fi conectate cu hotelul printr-o Pasarelă.

Noul hotel ibisva avea 144 de camere, un restaurant cu bar și noul concept de living-room, marca ibis.

Inaugurarea hotelului ibis Henri Coanda Airport Terminal 2 și a Centrului de Evenimente și Conferințe este planificată pentru finalul anului 2022.

Accor vizează consolidarea unei rețele de 45-50 de hoteluri în România sub diferite branduri în următorii ani.

Anul acesta, Accor are în plan deschiderea a 7 hoteluri noi în România. Pentru următorii ani, grupul a securizat un calendar de dezvoltare ce cuprinde 10 unități noi,totalizând peste 1344 de camera.

TRIMITE
Închide
EN RO