A aparut noua editie a Ghidului INFO SCHI ROMANIA

ADEPTurism Romania in parteneriat cu RomaniaTuristica.ro au anuntat aparitia noii editii a Ghidului INFO SCHI ROMANIA.
Ghidul se incadreaza in programul initiat anul trecut de RomaniaTuristica.ro privind promovarea statiunilor de iarna si resorturilor de schi din Romania.
Editia din acest an, apare in contextul desfasurarii evenimentului FOTE 2013, care va avea loc in Romania, in perioada 17-22 februarie 2013. Ghidul este tiparit in limba romana si partial in engleza.
Exista si o versiune electronica a ghidului si poate fi accesat pe prima pagina a siteului www.romaniaturistica.ro  sau la http://www.romaniaturistica.ro/revista2013/web/viewer.html 
Pe portalul www.romaniaturistica.ro a fost dezvoltata si o secțiune destinata iubitorilor sporturilor de iarna, denumita Info Schi Romania, care cuprinde informatii detaliate despre domeniile schiabile din Romania. Aceasta rubrica este  actualizata-zilnic.
Parteneri proiect: Hotel Roua-Predeal, Ski Surianu, Alpin Ski Sport – Arieseni, Perla Invest – Piatra Neamt, Salvamont Gorj, Partia Baisoara-Buscat S.R.L,. Bucura Com S.R.L.- Vatra Dornei, Turist Șuior S.R.L., Comexim R  S.R.L -Lupeni. Elicom S.R.L., Media Turism Service S.R.L.

Source: ADEPTurism Romania

EN RO