Wizz Air lanseaza trei noi rute din Bucuresti catre Torino, Dusseldorf si Zaragoza

Compania aeriana low-cost Wizz Air va lansa, incepand cu data de 26 iunie, trei noi rute din Bucuresti catre Torino, Dusseldorf si Zaragoza, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana si va aloca o a patra aeronava Airbus A320 bazei din Bucuresti.

Tarifele pentru zborurile de Torino si Dusseldorf incep de la 90 RON cu taxe incluse, iar pentru Zaragoza, pretul unui bilet incepe de la 140 RON.

Totodata, zborurile catre Zaragoza si Dusseldorf vor fi disponibile si din Cluj-Napoca, incepand cu data de 12 iunie, respectiv 26 iunie.

Compania aeriana low-cost Wizz Air a inregistrat in 2009, la nivel global o cifra de afaceri de aproximativ 500 milioane EUR. Compania a transportat 7,8 milioane pasageri, pretul mediu incasat per pasager fiind de 64 EUR, bani care, sustine compania, ii vor acopera integral costurile de operare si ii vor asigura si o marja de profit.

In 2009, Romania a reprezentat a doua piata, dupa Polonia, pentru Wizz Air, atat din punctul de vedere al numarului de pasageri transportati, cat si al veniturilor.

Wizz Air a transportat pe piata locala 1,65 milioane pasageri, Romania furnizand astfel 21,2% din totalul pasagerilor Wizz Air.

Pentru acest an, operatorul aerian si-a propus sa transporte aproximativ 2 milioane de pasageri in relatia cu Romania si estimeaza un grad de ocupare al aeronavelor de aproximativ 85%.

Source: 9AM