Wizz Air introduce trei noi rute din Bucuresti si o ruta din Craiova

Incepand cu luna mai 2013, compania aeriana low-cost Wizz Air lanseaza trei noi rute din Bucuresti spre Alghero – Sardinia, Geneva si Oslo Torp. Acestea vor fi operate initial de doua ori pe saptamana cu tarife pornind de la 92 RON spre destinatia de vara Alghero si 142 RON spre centrele de afaceri Geneva si Oslo Torp.
Totodata, incepand cu data de 20 mai 2013, compania va lansa zboruri din Craiova spre/de la Milano Bergamo. Noua ruta va fi operata initial de doua ori pe saptamana, luni si vineri, iar tarifele vor porni de la 72 RON.
Noile rute vor fi disponibile pentru rezervari in curand, pe site-ul companiei.
Pentru acest an, Wizz Air estimeaza ca va transporta peste 3 milioane de pasageri dinspre si inspre Romania, dupa ce anul trecut a transportat aproximativ 2,7 milioane de pasageri. In ultimii 6 ani, traficul de pasageri din Romania a crescut cu circa 85%, peste media grupului.
In prezent, operatorul aerian opereaza de pe cinci aeroporturi din Romania, respectiv Bucuresti, Cluj, Targu Mures, Timisoara si Arad.
Gyorgy Abran, directorul comercial al companiei, a declarat ca Wizz Air poarta discutii cu mai multe aeroporturi din Romania pentru deschiderea de noi hub-uri in tara noastra.

Source: Daily Business