Wizz Air anuleaza curse din Germania si Spania catre Romania

Pasagerii care calatoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona rosie) vor intra in carantina de 14 zile in centre speciale atunci cand ajung in Romania. Acest lucru se aplica pasagerilor care calatoresc din toata Italia, provincia Hubei din Republica Chineza, anumite zone din Coreea de Sud, regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte si Auvergne Rhones Alpes din Franta, regiunile Baden Wurttemberg, Bayern si Nordrhein Westfalen din Germania si regiunea Madrid din Spania.
Pentru acest fond, Wizz Air anuleaza zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund,  Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, de pe 11 martie 2020.
Pasagerii cu rezervari afectate de aceasta modificare si care si-au efectuat rezervarile direct pe wizzair.com sau in aplicatia de mobil a companiei aeriene vor fi informati automat prin e-mail, si vor putea sa aleaga intre reprogramarea gratuita, rambursarea completa sau rambursarea a 120% din tariful initial sub forma de credit WIZZ.
Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – ar trebui sa ia legatura cu compania de unde si-au achizitionat biletele.
De asemenea, toti pasagerii care sosesc din alte zone din China, Franta, Germania, Coreea de Sud, Spania si Iranul intreg (zone galbene) vor fi informati cu privire la decizia autoritatilor referitoare la carantina de 14 zile impusa de autoritati.

Source: Profit