Vezi care sunt principalele obiective ale Happy Tour pentru acest an

Spaniolul Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour, a declarat ca principalul obiectiv al companiei in acest an este sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri, fie ei turisti sau companii, astfel incat acestia sa gaseasca in Happy Tour un partener si nu doar un furnizor.
Unul dintre principalele subiecte pe agenda de business a companiei in anul 2014 este dezvoltarea serviciilor noastre business-to-business, atat in sectorul calatoriilor de afaceri, cat si in sectorul MICE.
In al doilea rand, va continua expansiunea Happy Tour la nivel national, prin sistemul nostru de afiliere care in prezent include 90 de agentii asociate, localizate in peste 50 de orase din intreaga tara.
In al treilea rand, va fi dezvoltata oferta leisure a companiei, introducand noi destinatii de vacanta pentru turistii romani: Insulele Capului Verde, Bodrum (Turcia) si Chania (Creta).
Pe langa acestea, mai este un punct pe care Happy Tour, ca singura companie de turism din Romania detinuta de un fond de investitii strain, il va sprijini: transparentizarea completa a industriei turismului din Romania.
Reprezentantul Happy Tour a precizat ca lipsa de transparenta din turismul romanesc nu numai ca afecteaza imaginea intregii industrii, inclusiv a companiilor auditate, dar impiedica si alte potentiale investitii straine in zona turismului.

Source: Business Magazin