Unita Turism: venituri de 1 mil. EUR, din inchirieri

Omul de afaceri, Josef Goschy, proprietarul lantului hotelier Unita Turism a declarat ca in 2011 a inregistrat venituri de 1 mil. EUR din inchirierea spatiilor si a acoperisurilor hotelurilor pe care le detine, ceea ce reprezinta 11% din total venituri.
Goschy a precizat ca in acest an, vrea sa obtina venituri din chirii de 1,5 mil. EUR, deoarece a scos mai multe spatii la inchiriat.
Jumatate din suma obtinuta din chirii anul trecut a venit de la companiile de telefonie mobila care au pus antenele pe acoperisurile hotelurilor omului de afaceri.
In luna ianuarie a acestui an, omul de afaceri a scos la vanzare cateva proprietati, printre care se afla si unitatile Belvedere, Amfiteatru si Panoramic de pe litoralul romanesc, achizitionate la sfarsitul anului 2007 de la AVAS pentru 22-30 mil. EUR. Acesta cere, in prezent, pe acest complex hotelier 60 mil. EUR.
Goschy estimeaza ca in acest an va inregistra o cifra de afaceri de 48 mil. RON, in crestere fata de anul trecut cand a inregistrat 40 mil. RON.

Source: Ziarul Financiar