Un lichidator judiciar vrea sa vanda un teren de 2.000 mp de pe Bd. Dacia la 1.097 de euro/mp, jumatate din pretul cerut initial

Un lichidator judiciar incearca sa vanda un teren de peste 2.000 de metri patrati amplasat in zona Bulevardului Dacia din Bucuresti la un pret de pornire de 1.097 euro pe metru patrat, proprietatea fiind scoasa la vanzare initial in octombrie la un pret aproape dublu.

Terenul, in suprafata de 2.072 metri patrati, este situat pe Bulevardul Dacia numarul 121 si este detinut de firma ATV Imob-Invest, aflata in faliment, cu actionari inregistrati in Luxemburg.

Lichidatorul judiciar, firma AOS Servicii de Reorganizare si Lichidare, parte a RVA Insolvency, va organiza licitatii saptamanal, in fiecare miercuri, pretul de pornire fiind stabilit la 2,27 milioane de euro.

Reprezentantii AOS au declarat pentru MEDIAFAX ca activul a fost scos la vanzare in luna octombrie a anului trecut, la un pret de 4,1 milioane de euro, reprezentand valoarea de piata.

In urma organizarii mai multor licitatii la care nu s-a prezentat niciun potential cumparator, firma a decis sa scada pretul.

Pe terenul din centrul Bucurestiului, urma sa fie construita o cladire de birouri, PUZ-ul fiind aprobat pentru o constructie de sapte etaje. Firma ATV Imob-Invest avea la sfarsitul anului 2010 datorii totale de 23,2 milioane de lei (circa 5,5 milioane euro).

Source: Flux Imobiliar