Turistii straini sunt atrasi in Bucuresti de cultura si traditia romaneasca

Site-ul turistic tripadvisor.com a alcatuit un top cinci al locurilor preferate de turistii straini in Bucuresti, care ajung in capitala cu un interes crescut pentru traditia si cultura romaneasca.

Primul loc este ocupat de Muzeul Satului, locul al doilea este ocupat de Biserica Stavropoleos, pe locul trei se afla Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia, pe locul patru se afla zona Lipscani, iar pe ultimul loc se afla Casa Poporului.

Printre cele mai votate obiective turistice se mai numara si Parcul Herastrau, Muzeul de Istorie al Comunitatilor Evreiesti din Romania, Opera Nationala, Ateneul Roman, Palatul Sutu, Muzeul Militar National, Piata Revolutiei, Teatrul National Bucuresti, Manastirea Snagov, Arcul de Triumf, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei, Gradinile Cismigiu, Teatrul Odeon, Parcul Carol, Piata Unirii, Biserica Sfantul Spiridon, Muzeul George Enescu, Hanul lui Manuc, Cercul Militar, Gradina Botanica, Biserica Sf. Nicolae – Cretulescu, Centrul Vechi, Palatul Universitatii si trei cazinouri.

Source: einformatii