Trotter Restaurant: cifra de afaceri de 8,5 milioane RON, in T1

In primul trimestru al acestui an, compania Trotter Restaurant, care include restaurantele La Mama si Cafepedia, a inregistrat o cifra de afaceri de 8,5 milioane RON, la acelasi nivel cu rezultatul raportat in perioada similara a anului anterior, a declarat proprietarului firmei, Catalin Mahu.

Proprietarul companiei a declarat ca restaurantele si cafenelele inregistreaza aproximativ 5.000 de clienti pe zi, insa chiar daca numarul de clienti a crescut cu 3%, se observa o scadere a notei de plata.

In acest an, Trotter Restaurant va aloca 150.000 EUR in inaugurarea unei cafenele la Iasi, si nu intentioneaza sa deschida noi restaurante.

Din cifra de afaceri pentru cele doua branduri, restaurantele au o pondere de aproximativ 90%, restul de 10% fiind contributia cafenelelor. Din acest motiv, Mahu a precizat ca pe viitor compania intentioneaza sa se axeze pe partea de restaurante.

In 2008, cifra de afaceri inregistrata de cele doua branduri, La Mama si Cafepedia, a fost de aproximativ 9 milioane EUR, in crestere cu aproximativ 35% fata de anul precedent.

La Mama si Cafepedia numara, in prezent, la nivel local, 7 restaurante si 4 cafenele.

Source: Bizcity