Trotter Prim: afaceri de 10 milioane EUR in 2010

Trotter Prim, compania care administreaza reteaua de restaurante City Grill, detinuta de Dragos Petrescu, estimeaza pentru anul viitor afaceri de 10 milioane EUR pentru cele patru restaurante situate in centrul istoric din capitala, Caru’ cu Bere, City Grill, pub-ul Sport Bar Cantina si restaurantul fast-food Bundetot, ultimele doua deschise in acest an.

Strategia adoptata pentru ultimele doua unitati deschise se indreapta spre a atrage cat mai multi clienti.

Anul acesta, promotiile si campaniile de marketing ale grupului Trotter Prim au crescut numarul de clienti cu 15% fata de 2008.

In prezent, restaurantele Buongiorno, din Piata Victoriei si din centrul comercial Baneasa Shopping Center, au o crestere de 30% in cifra de afaceri si de 50% in ceea ce priveste numarul de clienti.

In 2010, Trotter Prim intentioneaza sa deschida patru noi unitati, o berarie, un restaurant si doua cafenele.

Beraria va avea 400 de locuri si se va numi City Grill Beer Garden, urmand sa fie deschisa in zona Pache Protopopescu din Bucuresti, la sfarsitul anului viitor, in urma unei investitii de aproximativ 1 milion EUR.

Restaurantul va fi City Grill sau unul Buongiorno, in functie de achizitiile pe care le va face compania.

Petrescu estimeaza pentru 2010 o crestere a afacerii, in conditiile in care in acest an compania a reusit sa isi mentina afacerile la 56 milioane RON.

Dragos Petrescu a inchis unitatile neprofitabile si a disponibilizat aproximativ 50 de angajati. In prezent compania are 580 de angajati in cele 14 unitati pe care le administreaza.

Source: Ziarul Financiar