Traieste in Canada, face imobiliare in Botosani: cum arata si pe ce mizeaza un mall aflat in una din cele mai sarace zone UE

La 5 ani de la debutul constructiei, mallul Uvertura Botosani se deschide astazi, inchiriat aproape integral de branduri ca H&M sau Kenvelo. Cum au ajuns brandurile mari sa isi doreasca magazine in una din cele mai sarace zone din UE.
O combinatie intre revenirea dorintei de extindere a unor retaileri, intrarea pe piata a unor noi nume, competitia redusa din oras, dar si cea generala din lumea mallurilor, putine proiecte fiind in constructie, dar si salariile bugetarilor.
Toate acestea au adus micul mall din Botosani in atentia marilor nume chiar si intr-o perioada de turbulente economice si politice.Ce i-a convins pe retaileri sa vina in mall-ul din orasul lui Mihai Eminescu, cum s-a produs reintalnirea cu ei, mai ales in conditiile in care salariul mediu in judet este printre cele mai reduse din Romania, intr-o zona care se plaseaza in topul Eurostat al celor mai sarace din UE?
Galerie Foto
Cititi articolul integral pe Wall-Street

Source: Flux Imobiliar