Topul celor mai extravagante baruri

Primul loc in topul celor mai neobisnuite baruri din lume, realizat de opentravel.com, este ocupat de barul numit Clinica, situat in zona Clarke Quay din Singapore.

Clubul Clinica a fost decorat astfel incat sa semene cu un spital, in care chelneritele sunt imbracate in asistente, iar iluminatul este asigurat de lampi specifice salilor de chirurgie.

The Pub din Brno are pe fiecare masa cate un dozator pentru bere, care le permite clientilor sa isi puna singuri berea in halba, de cate ori doresc si sa intre in competitii.

Absolut Icebar din capitala Suediei are o tempreratura de maximum cinci grade celsius, iar interiorul, inclusiv scaunele si paharele, sunt sculptate in gheata.

Alux Lounge este situat intr-o grota naturala pe Playa del Carmen din Mexic, unde stalactitele si stalagmitele sunt luminate stralucitor de neoane verzi, albastre, mov si roz.

Baobab Tree Bar din Modjadjiskloof, Africa de Sud, a fost amenajat in interiorul unui baobab vechi de 6.000 ani, fiind vizitat anual de 7.000 de clienti.

Unsicht-Bar din Berlin are un singur loc luminat, intrarea, in rest totul este lasat in bezna, pentru a-i face pe clienti sa simta mult mai intens gustul si mirosul cocktailurilor.

H.R. Giger, barul situat in Chur, in Elvetia, reprezinta o copie dupa interiorul navelor din seria Alien, regizata de Ridley Scott.

Source: Bloom Biz