Therme Bucuresti va fi deschis pe 14 ianuarie

Pe data de 14 ianuarie, grupul austriac A-Heat va deschide in Balotesti, langa Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirma ca este cel mai mare proiect de acest tip din Europa si va reprezenta o investitie de 50 mil. EUR.
Complexul este impartit in trei zone distincte: The Palm (Zona de relaxare) – ideala pentru relaxare in cea mai mare gradina cu palmieri, jacuzzi si piscine cu aromaterapie, Elysium (Zona de rasfat) – cu o varietate de saune tematice si o piscina panoramica cu seleniu si Galaxy – special destinata familiei, zona cu tobogane si piscina cu valuri. 
Pentu zona The Palm, preturile pentru o zi variaza intre 50 RON pentru studenti si seniori si 64 RON pentru adulti. Copiii de pana la 3 ani au acces gratuit. Pentru 3,5 ore de relaxare deplina, studentii si seniorii vor plati 35 RON, iar adultii vor achita 49 RON.
Pentru zona Elysium tarifele variaza intre 68 si 87 RON, in functie de orele petrecute la Therme Bucuresti.
In Galaxy, zona dedicata familiilor, pentru 3,5 ore, copiii de pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate, iar adultii vor plati un pret intreg de 39 RON. Pentru o zi intreaga petrecuta tarifele variaza intre 40 si 54 RON.
Oferta speciala Family (un copil si un adult) variaza intre 54 si 84 RON, in functie de numarul de ore platite.
Centrul, cu o suprafata de 30.000 mp, va fi deschis 12 luni pe an si va putea avea peste 4.000 de clienti simultan.
Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apa termala adusa de la o adancime de 3.100 m, cel mai adanc foraj realizat in Romania dupa 1989. Temperatura apei din piscine va fi de 33 grade Celsius, iar cea a aerului intre 29 si 30 grade Celsius.
A-Heat va finanta investitia, iar centrul va fi operat de catre grupul Wund.

Source: Economica