Tarom si Blue Air ofera curse pe ruta Bucuresti – Salzburg

Compania aeriena Tarom si operatorul low-cost Blue Air opereaza zboruri in sezonul de iarna spre destinatia de schi Salzburg din Austria o data pe saptamana.

Aceasta cursa este operata pentru prima data de Tarom, iar gradul de ocupare estimat este mai mare de 80%. Totodata, pe aceasta ruta mai opereaza si compania low-cost Blue Air, care estimeaza un grad de ocupare de 80%, a declarat Adrian Ionascu, directorul general al Blue Air.

Dragos Dura, sef serviciu vanzari in cadrul departamentului marketing si vanzari la Tarom, a declarat ca aproximativ 95% din locuri au fost deja rezervate pentru revelion.

Operatorii aerieni estimeaza ca in acest sezon vor transporta pe acesta destinatie peste 40.000 de turisti.

Anul trecut numarul romanilor care s-au cazat in landul Salzburg a depasit 40.000, in crestere cu 42,5%, durata medie de sedere fiind de 4,2 nopti, a declarat Gerhard Leskovar, marketing manager al oficiului de promovare al Salzburg, care estimeaza ca iarna aceasta numarul turistilor romani se va mentine la nivelul de anul trecut. Turistii romani care au schiat la Salzburg au cheltuit, in medie, 1.200 EUR pentru un sejur 5 zile.

Landul Salzburg are 22 de regiuni de schi cu 1.700 kilometri de partii.

Source: Daily Business