Tarom, Blue Air si Wizz Air majoreaza numarul curselor operate

Cele mai mari trei companii aeriene de pe piata locala, dupa numarul de pasageri transportati, respectiv Tarom, Blue Air si Wizz Air, au introdus in acest an aproximativ 30 de curse noi spre destinatii din strainatate.

Compania de stat Tarom, care a introdus anul trecut 11 noi destinatii in programul de zbor, a anuntat ca anul acesta vor fi operate zboruri externe spre Nisa, Riga si Damasc.

Compania aeriana low-cost, Blue Air, care anul trecut a lansat 14 curse noi, continua strategia de extindere introducand anul acesta 13 curse noi cu plecare din Bucuresti si Sibiu si trei curse noi externe operate de pe baza din Larnaca, deschisa recent.

Printre cursele noi introduse anul acesta de Blue Air se numara Bucuresti – Florenta, Bucuresti – Dublin, Sibiu – Stuttgart, Sibiu – Valencia si altele.

Compania aeriana low-cost ungara Wizz Air a introdus anul acesta 10 curse noi in special spre destinatii din Italia, Spania si Germania, consolidandu-si traficul pe aceste piete, care genereaza venituri semnificative. Printre orasele spre care va opera compania anul acesta sunt Zaragoza si Alicante, Pisa si Bologna si altele.

Source: Ziarul Financiar