Targul de turism al Romaniei s-a desfasurat in perioada 14 – 17 noiembrie la Romexpo

In perioada 14 – 17 noiembrie s-a desfasurat la Romexpo, editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei.
Anul acesta participa la targ peste 230 de firme expozante din Albania, Austria, Bulgaria, Franta, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Republica Moldova, Palestina, Romania, Sri Lanka, Turcia si Ucraina. Gradul de internationalizare al targului este de 21%, inclusiv o agentie japoneza se promoveaza in Romania.
Reprezentanti ai consiliilor judetene, oraselor si comunelor din Romania vor face cunoscute in cadrul targului traditiile, obiceiurile si frumusetile meleagurilor autohtone. Consiliile judetene din Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Constanta, Dambovita, Gorj, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Suceava si Valcea le propun vizitatorilor activitati si locuri pentru sarbatori de iarna in stil traditional romanesc.
De asemenea se ofera vacante la schi in Austria, Italia, Elvetia, Bulgaria si tarife reduse pentru sejururile in destinatiile preferate de romani pentru vacanta de vara: Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria, dar si litoralul romanesc, circuite pentru explorarea Americii de Nord, Americii de Sud, Australiei si Asiei sau reduceri speciale si surprize la rezervare pentru excursii in destinatii exotice, precum Thailanda, Maldive, Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Bali, Mauritius, Seychelles sau Zanzibar. 

Source: Economica