Targul de Craciun din Bucuresti a fost vizitat de 80.000 de persoane

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca peste 80 000 de persoane au vizitat, timp de o luna, Bucharest Christmas Market din Piata Universitatii, unde au cumparat produse traditionale si au urmarit spectacole, printre care concertul extraordinar de Craciun ce a reunit 274 de artisti.
Cele mai cautate produse de la targ au fost iile traditionale romanesti, dar si mastile populare, decoratiunile din lemn si ceramica, icoanele pictate pe sticla, bijuteriile lucrate manual, obiectele din lemn, precum si tesaturile specifice diferitelor zone din Romania.
In perioada sarbatorilor, in cadrul targului, au fost organizate noua seri de spectacole de iarna, noutatea programului artistic al Bucharest Christmas Market fiind organizarea concertului extraordinar de Craciun, la care au participat 274 de artisti.
Targul oficial de Craciun al Capitalei, Bucharest Christmas Market, a fost organizat in perioada 6 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, pentru al doilea an consecutiv, de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie.

Source: Wall-Street