Targul International de Turism Holiday Market va avea loc in perioada 17-20 martie

In perioada 17-20 martie 2011, va avea loc la Palatul Parlamentului a doua editie a Targului International de Turism Holiday Market, organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT.

La targ vor participa agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurari medicale, asociatii regionale de promovare a turismului, birouri si reprezentante de turism ale mai multor tari, parteneri internationali, autoritati nationale si locale.

Source: InfoTravelRomania

Targul International de Turism Holiday Market va avea loc in perioada 17-20 martie

In perioada 17 – 20 martie 2011, in cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului, se va desfasura cea de-a doua editie a Targului International de Turism Holiday Market, eveniment organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT.

Succesul inregistrat de prima editie, in primavara anului 2010, a Targului International de Turism Holiday Market este in masura sa confirme standardele recunoscute deja ale evenimentelor ANAT si sa stabileasca un etalon pentru Holiday Market 2011, ca si pentru celelalte Targuri regionale ANAT, din Cluj, Constanta si Timisoara.

Cea de-a doua editie a Targului International de Turism Holiday Market va reuni expozanti diversi, de la agentii de turism, parteneri hotelieri si companii aeriene, la asociatii regionale si birouri de promovare a turismului din diverse tari, parteneri internationali si autoritati locale.

Source: einformatii