Statiunea Mamaia a concentrat cele mai multe oferte de inchiriere a plajelor

Cele mai multe oferte de inchiriere a plajelor litoralului romanesc au fost depuse pentru doua sectoare din statiunea Mamaia. Pentru sectorul Mamaia V, cuprins intre terasa Vanghelis si Castel, au depus oferte cinci agenti economici, Perla Majestic SA, Cub International SB SRL, Romned Port Operator SA, C&D Impex Trading SRL si SC Eurovia Construct International SA. Pentru sectorul Mamaia VI, cuprins intre Castel si Cazino au participat la licitatie sase societati comerciale, Olimpic Group Trans SRL, Cub International SB SRL, Consal Trade SRL, VMB Lux Sonor SRL si SC Romned Port Operator SA.

Potrivit legislatiei in vigoare, rezultatele vor fi facute publice in termen de 48 de ore de la finalizarea tuturor licitatiilor.

Pentru 5 din cele 33 de sectoare de plaja oferite spre inchiriere, nu a fost inregistrata nici o oferta, respectiv Navodari I – portiunea de plaja cuprinsa intre Dig Midia si Tabara de Copii, Olimp I – portiunea dintre Canal descarcare lac Tatlageac si Piscina Oltenia, Cap Aurora – intre Statia de pompare si Restaurantul Pescaresc, Tuzla – intreaga portiune de plaja din localitate si Mangalia – zona cuprinsa intre Statia Meteo si hotelul Astra.

Licitatia pentru sectorul Navodari IV, situat intre Perla Majestic si Constanta-Navodari, s-a amanat pentru o perioada de 20 de zile deoarece a fost inregistrata o singura oferta.
Source: Romania Libera