Starlight Suiten Hotel a afiliat un apart-hotel din Bucuresti

Lantul austriac de apart-hoteluri, Starlight Suiten Hotel, care detine proprietati in Budapesta si Viena, a afiliat un proiect de 78 de camere din Bucuresti, a carui investitie se ridica la 7 milioane EUR.

Apart-hotelul este parte a proiectului Metropolis Center, care include si spatii de birouri, precum si zona comerciala, in cadrul unei investitii totale de 37 milioane EUR, anuntata de fondul de investitii german GLL Real Estate si dezvoltata de compania austriaca Soravia.

Apart-hotelul, care va fi deschis pe bulevardul Iancu de Hunedoara, este primul proiect de acest tip care va fi afiliat la un brand. Cele 78 de apartamente au suprafete cuprinse intre 40 si 70 mp, iar complexul va dispune si de fitness si sauna, a precizat Georgeta Grecu, resident manager al Starlight Suiten Hotel.

Tarifele practicate de Starlight sunt la acelasi nivel cu cele dintr-un hotel de 4 stele din capitala, in medie de 150 EUR.

S-a decis afilierea la lantul Starlight datorita experientei acestui lant in apart-hoteluri, au declarat reprezentantii companiei Soravia, care estimeaza pentru acest an venituri de 900.000 EUR iar pentru primul an complet de functionare, incasari de 1,4 milioane EUR.

Source: Ziarul Financiar