Spitalul privat Terapeutica din Arad a inchiriat hotelul Parc din Moneasa pentru 10 ani

Spitalul privat Terapeutica din Arad a decis pe ultima suta de metri sa respinga oferta de cumparare a complexului balnear de 3 stele din statiunea Moneasa, de 1,5 mil. EUR, preferand sa inchirieze integral hotelul Parc din aceeasi localitate, pentru 10 ani, cu o chirie lunara de 12.000 EUR.
Luna trecuta spitalul acceptase sa preia complexul balnear, dar precizase ca tranzactia va fi perfectata doar dupa ce specialistii angajati de spital vor verifica exact starea tehnica a complexului si a sondelor de apa termala.
Actionarii spitalului au decis sa respinga oferta de vanzare si sa inchirieze in totalitate hotelul Parc de 3 stele, operat de Gastro Tur, cu posiblitatea ca in perioada de inchiriere sa cumpere hotelul, iar chiria platita pana la acel moment sa reprezinte avans la pretul de cumparare.
Hotelul, cu 48 de camere si 5 apartamente, este in centrul statiunii balneo-climaterice Moneasa, fiind dotat cu un centru de wellness cu piscina interioara si diverse facilitati spa.
In vara anului trecut, actionarii spitalului anuntau ca pregatesc constructia unei clinici de recuperare in Moneasa cu o investitie de pana la 2 mil. EUR.

Source: Profit