Site-urile de rezervari hoteliere atrag tot mai multi turisti

Site-ul de rezervari hoteliere CaptainGO.com a efectuat un sondaj de opinie cu privire la perceptia asupra sistemelor de rezervari hoteliere, din care a rezultat ca 60% dintre clienti prefera un site de rezervari si doar 22% se indreapta catre agentii.

Conform sondajului, 88% dintre intervievati au declarat ca au incredere in sistemul de rezervari prin internet, iar 65% au facut cel putin o rezervare prin intermediul unui astfel de site. Jumatate dintre cei chestionati nu au facut niciodata o plata online, iar 63% prefera sa faca o rezervare online, dar sa plateasca la receptia hotelului.

77% dintre cei chestionati doresc o varietate cat mai bogata de hoteluri.

In plus, calitatea unui site, dar si a unei agentii, e data de recenziile despre hotelurile din baza de date. 65% dintre cei chestionati considera ca recenziile constituie un factor decisiv in luarea deciziei.

La sondaj au raspuns 286 de cetateni romani cu domiciliul in tara si in strainatate, cu varste cuprinse intre 20 si 30 ani (35%), intre 30 si 40 ani (31%), intre 40 si 50 ani (22%) si peste 50 ani (10%).

Source: Daily Business