Site-urile agentiilor online care nu sunt licentiate si ale celor care pun in vanzare unitati care nu sunt clasificate vor fi suspendate

Site-urile agentiilor de turism online care nu sunt licentiate si ale celor care pun in vanzare unitati de cazare care nu sunt clasificate vor fi suspendate, a anuntat ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.
De asemenea, Dobre a afirmat ca pana la sfarsitul anului trebuie finalizata Legea privind garantarea pachetelor turistice, deoarece Romania se afla in pre-infringement in acest moment. 
„Avem o discutie foarte avansata cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in asa fel incat vreau sa ii anunt pe toti cei care detin site-uri si pun in vanzare unitati de cazare care nu sunt clasificate ca le vom suspenda site-urile. ANPC are dreptul de a suspenda site-ul. Acelasi lucru se va aplica in cazul agentiilor online, pentru ca sunt agentii de apartament, dar merg in sistem online si trebuie sa fie licentiate. Nu sunt licentiate, li se va suspenda site-ul. Deci, toata lumea sa vina sa se licentieze, sa isi ia acreditarile, pentru a nu avea discutii despre frauda fiscala", a declarat ministrul, intr-o emisiune TV.

Source: Economica