Sema Parc, resuscitat dupa 5 ani

Grupul Sema Parc, prin vocea principalului actionar, omul de afaceri Ion Radulea, anunta lansarea unei noi faze a proiectului imobiliar dezvoltat in zona Grozavesti, dupa o pauza de 5 ani. Aceasta reprezinta construirea a doua cladiri de birouri pe terenul fostei fabrici Semanatoarea.
Proiectul Sema New Project presupune dezvoltarea intermediara a cladirilor Office 3 si Office 4. Initial, faza a doua a proiectului trebuia sa inceapa in 2009 si sa cuprinda 4 cladiri de birouri si o parte din spatii rezidentiale, insa lucrarile au fost sistate din lipsa solutiilor de finantare.
Proiectul, anuntat din 2006, urma sa fie dezvoltat in 15 ani si sa cuprinda – beneficiind de o platforma de 40 de hectare – un parc de afaceri, o zona rezidentiala cu circa 1320 unitati locative, o zona comerciala, un hotel, o scoala si un spital. Investitia estimata la demararea proiectului a fost de 1,7 miliarde de euro, insa dupa infuzia de capital de 30 de milioane de euro asigurata de Ion Radulea in 2009, compania nu a mai comunicat nimic.

Source: Imobiliare.Net