Se vor construi spatii medicale noi in zona de nord a Capitalei

Anul acesta va incepe constructia unui spital cu pana la 100 de paturi, in zona de nord a Capitalei, beneficiar al investitie fiind compania Medicover. Pana in prezent nu a fost achizitionat terenul, se precizeaza in Ziarul Financiar. Valoarea proiectului este estimata la 12 milioane de euro, urmand ca 50% din suma sa fie obtinuta din credite bancare.

"Este posibil sa imprumuti bani pentru un proiect bun insa esti un pic pedepsit in ceea ce priveste rata. Nu ne este teama sa facem o astfel de investitie in Romania anul acesta. In Polonia am luat decizia sa investim in urma cu patru ani si va mai dura inca trei ani pana sa putem castiga bani cu acel spital. Din momentul luarii deciziei pana la cel la care unitatea genereaza bani dureaza sapte ani. In Romania am luat decizia in urma cu doi ani", a declarat Fredrik Ragmark, CEO al Medicover, citat de sursa mentionata.

In planul de investitii al Medicover se afla realizarea unei divizii mari de laboratoare in partea de sud a Capitalei unde detine un teren. Reprezentantul Medicover considera ca este mult mai convenabila achizitia unui teren in prezent, datorita ieftinirii proprietatilor cu 20%.

banner_zdi120x60

Source: Ziarul de Imobiliare