Salina Turda va avea un hotel de 5 stele cu baza de tratament

Autoritatile din Turda au anuntat construirea unui hotel de 5 stele in apropierea Salinei Turda, care va avea opt etaje si 143 de locuri de cazare, restaurant si terasa, salon de mic dejun, bar, sali de conferinte, piscina cu jacuzzi si sala de fitness. Valoarea estimata a proiectului se ridica la aproximativ 17.540.000 EUR, iar primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, estimeaza ca in 2 ani hotelul va putea fi dat in folosinta.

Hotelul Salina Turda, pentru care a fost prezentat deja studiul de fezabilitate, va fi destinat in principal persoanelor care vin pentru tratament balnear. Astfel, unitatea va include si un centru de sanatate cu acces la salina, cu zone de primire, de recreere si de tratament. Accesul la salina se va face printr-un ascensor direct din hotel.

Primarul Tudor Stefanie a declarat ca autoritatile intentioneaza sa se asocieze cu un investitor privat, astfel incat viitorul hotel sa fie realizat in parteneriat public-privat, in care primaria va veni cu terenul si cu o participatie financiara.

Source: Horeca Romania