Salina Turda a investit 1 mil. EUR in modernizarea si reabilitarea hotelului Potaissa

Pe data de 28 mai, Salina Turda a inaugurat propria unitate de cazare. Salina a investit circa 1 mil. RON, fonduri care au putut fi accesate fie prin credit, fie prin surse proprii ale salinei, in reabilitarea si modernizarea hotelului Potaissa.
Simona Baciu, directorul Salinei Turda, a declarat ca Salina Turda are astfel propriul hotel care beneficiaza si de un centru SPA si in curand va fi deschisa si baza medicala din cadrul centrului SPA.
Investitiile viitoare au ca scop in special extinderea circuitului vizitabil al salinei, darea in folosinta a minei Iosif, cunoscuta actualmente ca „Sala Ecourilor”.
„In bugetul de investitii pe anul 2016 intra finalizarea hotelului, dotarile acestuia, dotarile din baza de tratament a hotelului, baza pe care sper sa o finalizam in acest an, deci putem vorbi de investitii totale de 4 mil. RON”, a precizat Simona Baciu.
Anul trecut, Salina Turda a fost vizitata de aproape 550.000 de turisti, cel mai mare numar inregistrat de la reabilitarea sa, in 2010. Circa 30% dintre turisti vin din strainatate, iar cei mai multi turisti straini vin din Ungaria, Israel, Anglia, SUA, Spania, China, Japonia, Polonia, Germania, Mexic.

Source: Capital