S-a publicat catalogul „Pensiuni in Romania 2013”

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, FNTM, a  publicat in luna martie a acestui an catalogul „Pensiuni din Romania 2013”, care este editat in limbile romana si engleza si distribuit gratuit in tara si in strainatate.
La doar un an de la lansarea portalului, aproape 3.000 de unitati de cazare si peste 300 de afaceri conexe de relevanta pentru ramurile turistice, au ales deja sa utilizeze acest instrument.
Selectia celor peste 2000 de afaceri ce vor beneficia de promovare gratuita in cadrul catalogului a fost finalizata. Informatia de promovare a fiecarei pensiuni pentru catalog este preluata din elementele publicate in contul titularilor de afaceri de pe portalul www.cazarelapensiune.ro.
Catalogul Pensiunilor din Romania este parte integranta a proiectului national strategic „Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”, proiect implementat de FNTM in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC si Asociacion Agraria de Jovenes Agricultores, ASAJA – Spania, confinantat prin Fondul Social European.

Source: ANTREC