S-a lansat agentia Seytour Medical Tourism

Saptamana trecuta a fost lansata pe piata din Romania agentia de turism medical Seytour Medical Tourism, care ofera pachete de turism medical atat in tara, cat si in strainatate.

Razvan Nacea, directorul executiv al companiei Seytour Medical Tourism, a declarat ca este greu de estimat cat valoreaza turismul medical din Romania. Acesta a precizat ca in 2003, cand au venit in Romania 50.000 de turisti, piata a fost de aproximativ 32 milioane EUR si estimeaza ca pana in 2015 va ajunge la 100 milioane EUR, cu o rata de crestere estimata la 30% anual.

Turistii straini vin in Romania preponderent pentru chirurgie estetica si stomatologie, alegand serviciile medicale din tara noastra pentru ca sunt mai ieftine, cu pana la 40% mai putin din suma pe care ar plati-o in tara de origine pentru servicii medicale.

Seytour Medical Tourism vinde vacante incluzand interventii chirurgicale care nu se pot face in Romania si pachete de chirurgie estetica de lux in insule exotice, ca Mauritius, precum si simple consultantii de rutina in clinici private din strainatate.

Source: Daily Business