SIF Transilvania a majorat capitalul la Aro Palace din Brasov

SIF Transilvania a majorat capitalul la societatea hoteliera Aro Palace din Brasov, investind 14,6 milioane de lei. SIF Transilvania a subscris peste 1,4 milioane de actiuni la un pret de 10 lei/actiune iar valoarea nominala a unui titlu Aro Palace este de 2,5 lei/actiune.

Societate de investitii financiare este actionar majoritar la societatea hoteliera Aro Palace, care la sfarsitul lunii august a avut o participatie de 77,9%.

Compania a anuntat ca doi dintre administratorii companiei au vandut actiunile detinute la SIF Transilvania. Gheorghe Lutac a vandut 5.000 de actiunila pretul de 1,7 lei/actiune, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 8.500 de lei iar al doilea actionar, Constantin Radu a vandut 7.500 de actiuni la pretul de 1,71 lei/actiune si 200 de titluri vandute la pretul de 1,70 lei/titlu, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 13.165 lei. Cei doi actionari au vandut in timpul sedintei de sptamana trecuta, cand actiunile SIF si piata per ansamblu au inregistrat o corectie.

Actiunile SIF Transilvania sunt listate la Bursa iar ultimul pret la care titlurile au fost tranzactionate a fost de 1,72 lei/actiune. La acest pret, capitalizarea bursiera este de 264,5 milioane de euro.
Source: Ziarul Financiar