Ryanair aloca trei aeronave in valoare de 300 mil. USD la baza aeriana din Bucuresti

Compania aeriana Ryanair a deschis oficial o noua baza in Bucuresti, careia ii aloca trei aeronave.
Ryanair este a treia linie aeriana low-cost din Romania, din punct de vedere al numarului de pasageri transportati in primele sase luni, dupa Wizz Air si Blue Air.
Cele trei companii au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a acestui an, reprezentand 63% din totalul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Romania.
Ryanair va opera de la Bucuresti peste 100 de zboruri saptamanale pe 13 rute, odata cu lansarea noii baze de la Bucuresti, patru rute fiind noi pentru companie – Berlin, Bristol, Palermo si Timisoara.
Compania va aloca pentru baza de la Bucuresti, incepand cu vara anului viitor, trei aeronave, o investitie de 300 mil. USD.
Compania va opera, din Bucuresti, cate doua zboruri pe zi catre Berlin (Germania), Bristol (Marea Britanie) si Timisoara si cate un zbor pe zi catre Milano – Malpensa (Italia). In plus, vor fi catre noua zboruri pe saptamana catre Bruxelles (Belgia), trei zboruri pe saptamana catre Palermo (Italia) si cinci saptamanale catre Dublin (Irlanda).

Source: Economica