Romanii tot mai interesati de destinatiile de shopping

In ultimele trei luni, agentia de turism Perfect Tour a vandut peste 500 de pachete pe segmentul turismului de shopping, ce includ destinatii ca Dubai, Istanbul, Praga, Viena, Paris sau Milano. Cea mai mare pondere o au pachetele pentru Dubai si Istanbul, au precizat reprezentantii agentiei.

Agentia de turism Prestige Tours a vandut in perioada 15 ianuarie-15 februarie peste 590 de programe charter in Dubai, intrucat romanii si-au dorit sa fie prezenti la Festivalul Cumparaturilor.

In perioada 20 ianuarie – 20 februarie, Dubaiul gazduieste un mare festival de shopping, cunoscut local ca Layali Dubai, festival care dateaza ca si traditie din 1996.

Totusi, reprezentatii agentiei au spus ca si Viena se numara printre destinatiile de shopping preferate de romani, chiar daca perioada ideala de plecare este cea premergatoare Craciunului.

In ceea ce priveste Happy Tour Group, s-a remarcat o crestere a solicitarilor de destinatii de shopping sosite online pe adresa Paravion.ro.

Reprezentantii Paravion.ro au vandut de la inceputul anului peste 40 de pachete pentru shopping extern, sfarsitul lunii martie fiind cea mai solicitata perioada pentru plecarile in Dubai.

Totodata, reprezentantii agentiilor de turism au declarat ca in general rezervarile sunt pentru cupluri.

Source: Daily Business