Romania prezenta la targurile de turism din Turcia, Elvetia si Lituania

Autoritatea Nationala pentru Turism, ANT, si-a reluat participarea la Targurile Internationale de Turism de la Istanbul si Zurich, prezentandu-se, in premiera, si la Targul Adventur din Lituania.
Dupa o absenta de cativa ani, in acest an, ANT revine la Targul International de Turism East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition, EMITT, gazduit de Instanbul in Turcia.
EMITT este targul cel mai amplu de pe piata turca si este dedicat atat profesionistilor din sectorul turism cat si publicului consumator de calatorii.
In aceeasi perioada, Romania este prezenta si la Targul International de Turism FESPO, desfasurat la Zurich, in Elvetia. Ecoturismul si Delta Dunarii sunt produselele cele mai cautate de turistii elvetieni.   
Saptamana trecuta, Romania a participat pentru prima data la Targul International de Turism Adventur 2014, desfasurat la Vilnius, in Lituania. Aceasta participare face parte din strategia de promovare a Romaniei pe piata tarilor baltice. Turistii din Lituania au fost interesati de litoralul romanesc, de turismul montan, de schi, dar si de statiunile balneare din tara noastra.

Source: Daily Business