Revelion de lux in Bucuresti

Hotelurile de 5 stele din capitala se intrec in oferte de lux pentru noaptea de revelion.

Pentru primul an de functionare, hotelul Carol Parc si Restaurantul Poem organizeaza evenimente pe tot parcursul lunii decembrie, sub motto-ul Fairy Tales At Carol Parc Hotel. Petrecerea de Revelion se va desfasura sub denumirea de Night of The Stars, iar tariful este de 1.050 RON/persoana.
 
Hotelul Marriott organizeaza petrecerea de revelion sub motto-ul Pure Magic, propunand diferite variante gazduite de vedete autohotne: Magic Savors, Magic Touch, Magic Rhythms si Magic Scents. Preturile variaza intre 650 si 750 RON cu TVA inclus.

Hotelul Crowne Plaza organizeaza petreceri in salile Crown Ballroom, Primavera si Braserie, iar preturile sunt cuprinse intre 470 si 690 RON de persoana, tarife in care sunt  incluse bufetul si barul international nelimitat.

La Athenee Palace Hilton invitatii pot opta pentru o cina privata in ambianta extravaganta a Athenee Palace Suite, beneficiind de un meniu exclusivist si de acces pe terasa Executive Floor. Oferta este limitata pentru sase persoane, iar pretul de pornire este de  4.800 RON pentru doua persoane.

Casa Capsa este singurul hotel de 5 stele din capitala care nu va organiza nici un eveniment special in noaptea dintre ani.

Source: Wall-Street