Reteaua de agentii de turism din SUA, Travel Leaders, a semnat un parteneriat cu Aerotravel

Travel Leaders, cea mai mare retea de agentii de turism din SUA, a intrat pe piata din Romania printr-un parteneriat cu Aerotravel, care ii devine partener exclusiv. 
Leaders are o retea globala care include 6.000 de agentii de turism.
Colaborarea dintre Aerotravel si Travel Leaders se va focusa pe turismul de afaceri si evenimente corporate, dupa ce compania americana s-a hotarat sa creeze o retea globala care sa furnizeze si in afara SUA servicii de business travel.
„In urma acestui parteneriat, care ne ofera o deschidere catre piata globala de business travel, Aerotravel va actiona in zona corporate, de acum, sub numele Travel Leaders Romania”, a declarat Antonio Nitu, directorul general al Aerotravel.
Grupul Aerotravel, fondat in 1997, este format din agentia Aerotravel, cu linia de business travel, si MICE, care vor functiona sub brandul Travel Leaders Romania, aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacante, care include agentiile de strada si platforma fabricadevacante.ro, si doi turoperatori: CruiseHub si Aero Vacante.
Travel Leaders Network este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si produse turistice la nivel global, avand in fiecare an milioane de clienti persoane fizice si companii.

Source: Economica