Restaurantul Heritage va avea 70 de angajati permanenti

Restaurantul Heritage, destinat in exclusivitate oamenilor de afaceri, va fi inaugurat in inceputul lunii septembrie, pana atunci urmand sa fie recrutati 70 de angajati.

Pana in prezent a fost angajat doar bucatarul-sef care va primi si cel mai mare salariu. George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuti head-hunteri si care a avut ideea infiintarii restaurantului Heritage, a declarat ca in prezent, cel mai mare salariu din Romania pe o pozitie similara este de 8.000 EUR iar salariul oferit de Heritage va depasi aceasta suma.

Un bucatar va castiga 1.400 EUR, la fel ca directorul de operatii, in timp ce hostess-ele si barmanii vor primi cate 700 EUR/luna iar menajerele si spalatorii de vase vor castiga 270 EUR/luna. Adjunctul bucatarului-sef va primi un salariu de 3.300 EUR si va fi subordonat din punct de vedere administrativ directorului executiv, care va avea acelasi salariu. CEO-ul restaurantului va fi subordonat presedintelui companiei si va face parte din board, conducand intreaga activitate a restaurantului Heritage. George Butunoiu a declarat ca pentru salarii a fost alocata suma de 60.000 EUR/luna.

Pana in prezent conducerea Heritage a primit aproximativ 200 de candidaturi, dintre care aproximativ jumatate au fost pentru pozitiile de CEO si director de operatiuni. Cele mai putine cereri de angajare s-au inregistrat pentru posturile de bucatari si patiseri insa George Butunoiu apreciaza ca bucatarii de clasa vor trebui cautati la locul unde lucreaza.

Barmanii, ospatarii, hostess-ele sau supervizorii de sala trebuie sa fie absolventi de studii superioare iar majoritatea angajatilor vor trebui sa cunoasca cel putin o limba straina.

Valoarea investitiei in restaurantul Heritage se ridica la 1 milion EUR iar printre cei 23 de membri fondatori ai companiei care vor administra restaurantul se numara Robert Rekkers – CEO Banca Transilvania, Dan Pascariu – presedintele HVB Bank Romania, Radu Ghetea – presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Anca Ioan – CEO Tiriac Holdings, George Michelis – presedintele BancPost si Rasvan Radu – presedintele Unicredit.
Source: Ziarul Financiar