Restaurantul Heritage a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri

La o luna de la lansarea oficiala, restaurantul Heritage a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri, estimand pana la sfarsitul anului un grad de ocupare de 100%, in conditiile in care in 2006 se estima o medie de 70%.

Investitia generala nu a fost inca finalizata, in 2006, restaurantul alocand aproximativ 1 milion EUR pentru renovarea locatiei, pregatiri si recrutari de personal.

Restaurantul Heritage, amenajat in interiorul unei case de patrimoniu, dispune de 3 saloane cu 140 de locuri, dintre care 90 in interior si 50 pe terasa.

Majoritatea clientilor restaurantului sunt expati, oameni de afaceri romani si amatori ai bucatariei fine de calitate.

Monica Cretu, directorul general al locatiei nou deschise, declara ca, in viitor, Heritage va fi probabil unul dintre putinele restaurante care va obtine o stea Michelin in regiunea est-europeana.

De asemenea, conform oficialilor Heritage, restaurantul va organiza cursuri de arta culinara sub indrumarea Chef-ului David Contant, si va inaugura, in curand, o crama, care va gazdui degustari de vinuri si bauturi alcoolice rare.

Restaurantul Heritage are 20 de actionari din domenii diverse. Printre acestia se numara si Dan Pascariu, presedintele UniCredit Tiriac Bank, Silviu Hotaran, director general al Microsoft Romania si Anca Ioan, CEO Tiriac Holding, cu participatii variind intre 2% si 9%.

Source: Wall-Street