Reduceri de pana la 40% la Targul International de Turism Holiday Market

La Targul International de Turism Holiday Market, desfasurat in perioada 18-21 martie la Palatul Parlamentului, agentiile de turism au acordat reduceri de pana la 40% din pretul pachetelor turistice.

Pentru destinatiile interne, turistii au beneficiat atat de programul Inscrieri Timpurii, valabil pentru biletele cumparate inainte de 31 martie, cat si de reducerile acordate de agentiile prezente la targ.

Pentru destinatiile externe, desi reducerile initiale erau de 10%, in aceasta perioada preturile au ajuns sa scada si cu 20%, a declarat Iulian Andrei, directorul agentiei Blue Line din Bucuresti, deoarece agentiile au renegociat contractele cu hotelierii din strainatate, astfel incat in multe destinatii din Turcia pachetele sunt mai ieftine cu 20% fata de anul trecut, iar in Bulgaria cu 15%.

Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, a declarat ca printre destinatiile externe unde preturile au scazut mai mult fata de anul trecut se numara Antalya cu 35%, Mallorca – 20%, Creta – 15% si Rhodos – 10%.

Source: Bloom Biz