Ravensdale Investments va investi 15 milioane de euro in cea de-a doua etapa a proiectului Brasov Business Park

Brasov Business Park, o investitie a belgienilor de la Ravensdale Investments, va fi completat cu inca doua imobile de birouri. Dezvoltatorul a solicitat Primariei Brasov eliberarea autorizatiilor de constructie pentru continuarea lucrarilor la Complexul multifunctional de birouri Brasov Business Park prin construirea a doua cladiri de birouri si functiuni complementare autorizate initial in 2006 si 2007.
Firma a investit 23 de milioane de euro in prima faza a proiectului, un centru de afaceri de 24.000 de metri patrati si estimeaza o investitie de 15 milioane de euro in cea de-a doua etapa a proiectului. Numai in 2011, profitul obtinut din inchirierea spatiilor a fost de patru milioane de euro.
Philippe Vlerick, presedintele grupului belgian, a declarat la inaugurarea complexului de birouri, ca faza a doua va incepe abia in momentul in care prima faza va fi ocupata in proportie de 100% si “atunci cand vom vedea ca vom primi atat sustinerea autoritatilor locale, cat si a mediului de afaceri”.
Cititi articolul integral pe Bursa

Source: Flux Imobiliar