RATB a reluat traseul turistic Bucharest City Tour

In data de 5 mai Regia Autonoma de Transport Bucuresti a relansat linia de transport Bucharest City Tour. Calatorii beneficiaza de ghid audio in limbile romana si engleza, precum si internet wireless gratuit.
Cele patru autobuze supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri vor circula intre orele 10.00 si 22.00,  iar obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Româna, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Pretul unui card de transport este de 25 RON pentru adulti si 10 RON pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si poate fi cumparat din autobuzele turistice.

Source: Economica