Qatar Airways a deschis recent un birou local in Romania

Qatar Airways a deschis recent un birou local si intentioneaza sa lanseze in termen 1 an sa 1 an si jumatate o cursa directa pe ruta Bucuresti-Doha.

Compania Atlantic Tour a fost aleasa de catre Qatar Airways ca agent general de vanzari, a precizat directorul departamentului de outgoing al agentiei Atlantic Tour, Marius Mihulin.

Qatar Airways, fondata in 1994 si relansata in 1997, este linia aeriana nationala a statului Qatar si opereaza pe 70 de destinatii asigurand conexiuni catre Orientul Mijlociu si Indepartat, Africa, subcontinentul Indian si Europa, via Doha.

Qatar Airways este una dintre cele patru companii aeriene ce au calificativul de “Cinci stele” si a fost votata de curand “Cea mai buna companie aeriana din lume” si din Orientul Mijlociu. Pe langa cele doua clase, Economy si Business, Qatar Airways pune la dispozitia clientilor sai si locuri la clasa “First”, oferindu-le acestora scaune rabatabile la 180 de grade, cu sistem electronic de masaj al spatelui, distanta mai mare intre scaune, perna cu puf, papuci, pijamale etc.
Source: Ziua