Proprietarul Terra Park a primit 4 oferte pentru vanzarea parcului

Omul de afaceri Razvan Petrovici a primit 4 oferte pentru vanzarea echipamentelor din parcul Terra Park, deschis in toamna anului 2011.

In prezent, operatorul parcului, controlat de Razvan Petrovici, este in faliment, echipamentele fiind neutilizate de circa 4 ani.

Ultimele informatii releva ca Interlink a oferit circa 900.000 EUR pentru a prelua echipamentele, dupa ce la inceputul anului era dispusa sa ofere doar aproximativ 500.000 EUR.

O oferta apropiata ca valoare a fost depusa de Troostwijk, unul dintre cei mai mari organizatori de licitatii industriale online din Europa. Compania isi asuma un pret de pornire pentru vanzarea echipamentelor din parc de 800.000 EUR, cerand in schimb un comision de succes.

O alta oferta a fost depusa de catre o firma din Constanta, care doreste insa doar 6-7 echipamente la un pret total de pana in 200.000 EUR.

Dar cea mai consistenta oferta a fost avansata de societatea Administrare Active sector 3 SRL, prin care Consiliul Local al sectorului 3 din Capitala, unde primar este Robert Negoita, deruleaza in principal proiecte imobiliare, aceasta oferind 1,9 mil. EUR. Cel mai probabil, intentia este de a transfera echipamentele Terra Park catre un alt parc, din sectorul 3 al Capitalei.

O oferta este inca asteptata si din partea companiei Intermark Ride Group, divizie a The Intermark Group, cu sediul in Nashville, SUA, care s-a aratat de asemenea interesata de cumpararea activelor.
Source: Profit