Proprietarul Litoralulromanesc.ro investeste si in apartamente in regim hotelier

Ionut Nedea, proprietarul portalului Litoralulromanesc.ro, se extinde si pe segmentul apartamentelor de lux in regim hotelier, dupa ce in aceasta vara a intrat si pe piata hoteliera dupa ce a cumparat hotelul Opal din Cap Aurora.
El a deschis deja 7 astfel de apartamente, sub brandul Amelie Apartments, in Mamaia si intentioneaza ca in urmatorii ani sa ajunga la 50 astfel de spatii,  cu peste 200 de locuri, propunandu-si inclusiv sa construiasca un apart-hotel.
Nedea, afirma ca este o concurenta destul de mare pe segmentul de apartamente de lux pe litoral si ca aceste apartamente sunt in competitie cu hotelurile de 4-5 stele, dar pentru turistii care nu tin neaparat la serviciile de masa si de room service.
Investitia intr-un astfel de apartament, achizitie si amenajare, este de 120-130.000 de euro, in functie de numarul de camere.
In urmatorii 5 ani, acesta si-a propus sa detina cel putin 200 de locuri, iar asta inseamna 50 de apartamente.
„Ne gandim si la un concept de franciza, sa venim cu experienta noastra si cu brandul si sa implementam acest concept pentru apartamente din toata tara. Vrem sa aducem noi si componenta de vanzari si de promovare a brandului”, a declarat Ionut Nedea.

Source: Profit