Promotie Wizz Air

Compania aeriana low cost, Wizz Air, a lansat o promotie pentru cei care isi fac rezervarile in perioada 29 august – 4 septembrie, oferind 200.000 de locuri gratuite. Rezervarile se pot efectua pe site-ul companiei, www.wizzair.com sau apeland call-center-urile companiei.

Pasageri care si-au rezervat bilete in aceasta perioada vor putea calatori in intervalul 1 octombrie 2006 – 24 martie 2007 si vor achita numai taxele suplimentare de zbor.

Pentru acest an Wizz Air estimeaza o majorare a capacitatii cu aproximativ 30%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, precum si introducerea a noi rute.

Printre destinatiile introduse recent de companie se numara Bucuresti, Targu Mures si Arad, Cork in Irlanda sau Doncaster Sheffield in Marea Britanie. In prezent, Wizz Air opereaza pe ruta Targu Mures – Budapesta iar din 15 ianuarie 2007 vor fi introduse noi zboruri spre Roma, Barcelona, Londra, Milano, Dortmund si Budapesta.

Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Lituania, Croatia, Slovenia si Romania. De la infiintarea companiei in mai 2004 si pana in prezent, Wizz Air a transportat aproximativ 4,5 milioane pasageri.
Source: Amos News