Primul hotel Courtyard by Marriott din Romania va fi situat in nordul Capitalei

Potrivit unor surse din piata, proprietarii hotelului Europa Royale din Bucuresti vor demara in acest an lucrarile de constructie pentru un hotel in nordul Capitalei, care va urma sa fie afiliat la Courtyard by Marriott, marca de 4 stele a grupului Marriott International.
Investitorii lituanieni, care acum construiesc in Centrul Vechi din Bucuresti un hotel Hilton Garden Inn, au achizitionat un terent pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitala, unde urmeaza sa dezvolte un nou proiect.
 
Surse din piata hoteliera au precizat ca lituanienii deja au semnat recent un contract de franciza cu Courtyard by Marriott, iar unitatea va fi clasificat la 4 stele si va avea 200-250 de camere si mai multe sali de conferinta. Investitia totala ar fi estimata, conform surselor citate, undeva la 18-20 mil. EUR.
In 2012, fostul fotbalist Gica Popescu anunta ca va construi in Bucuresti un hotel de 4 stele pe care-l va afilia la Courtyard by Marriott. Acest proiect nu a mai fost pus in practica, iar acum pe acel teren, aflat undeva in spatele Primariei Sectorului 1, va fi construit un bloc de locuinte.

Source: Profit