Primul complex de birouri intrat in insolventa este in proces de vanzare

Primul complex de birouri intrat in insolventa este in proces de vanzareComplexul de birouri Swan Office & Technology Park din Pipera, primul complex de birouri care a ajuns in insolventa, este in proces de vanzare, dupa ce in ianuarie a trecut printr-o licitatie esuata, potrivit unor surse din piata imobiliara.
La ultima licitatie organizata de administratorul judiciar al proiectului pretul de pornire a fost de 42,7 mil. euro, insa in 30 ianuarie creditorii Swan urmau sa decida variante alternative de valorificare a activului imobiliar.Swan Office, dezvoltat de fondul de investitii cu capital britanic Chayton Capital, a intrat in insolventa in martie 2013, dupa ce la doi ani de la finalizare nici jumatate din proiect nu a fost inchiriat.
Potrivit CITR, de la declansarea procedurii, gradul de ocupare al proiectului a crescut la aproape 40%, prin atragerea a patru noi chiriasi. Administratorii vand cele trei cladiri de birouri care formeaza complexul, inclusiv terenul de 22.866 mp si un lot adiacent de 5.000 mp.
Cititi articolul integral pe Capital

Source: Flux Imobiliar